Google

در این وب سایت


























تغذیه و سلامت
رژیم غذایی سالم و تاثیر آن بر سلامت و بهبود بیماری ها - نوع تغذیه و سبک زندگی است که سلامتی پایدار را به ارمغان می آورد






سالهاست که ویروس سرطان زای هرپس در مرغ وماکیان کشف شده ولی از تحقیقات جدید در مورد انتقال این ویروس به انسان و سرطان زایی آن در انسان مدت زیادی نمی گذرد . این ویروس علاوه بر ایجاد سرطان زایی ، احتمالا در تولید بیماری های قلبی و گرفتگی عروق نیز نقش دارد.

وقوع سرطان در نیم قرن گذشته در حال افزایش بوده است و سوال اینجاست که چرا ؟

مدت های زیادی است که احتمال داده می شود تا 20 درصد همه سرطان ها توسط عوامل عفونی و بویژه توسط ویروس ها ایجاد می شوند .

زمانی که یک ویروس سرطان زا در مرغ ها کشف شد ، این یافته چنان خلاف انتظار و باور عموم بود که باعث شد دکتر رائوس ، جایزه نوبلش را 55 سال بعد از این کشف مهم  دریافت کند.

اگر ویروس  سرطان زا در مرغ  یافت میشود در مورد کسانی که با مرغ ها تماس دارند و یا گوشت مرغ می خورتد چطور ؟ نگرانی ها در مورد ویروس های سرطان زای موجود در حیوانات دامی ، دهه هاست که مطرح است . پرسش نخست این است که آیا شواهدی دال بر انتقال این ویروس ها به انسان وجود دارد ؟ آری ، این شواهد وجود دارد . برای مثال ، آنتی بادی های ضد این ویروس سرطان زای مرغی را در خون خیلی از مردم وجود دارد که نشان دهنده ورود قبلی این ویروس به داخل بدن انسان می باشد . ولی آیا خود  ویروس نیز به داخل خون انسان راه یافته ؟ در سال 2001 تحقیقی در این رابطه انجام گرفت .

ویروس سرطان زایی از نوع هرپس در ماکیان ها وجود دارد . پژوهشگران از تکنیک تشخیص DNA استفاده کردند و با آزمایش خون 200  نفر دریافتند که  DNA این ویروس در حدود 20 درصد این افراد وجود دارد ، یعنی یک نفر از هر پنج نفر  . ولی آیا این ویروس ها می توانند در انسان نیز بیماری ایجاد کنند ؟ برای دریافت جواب این سوال ، پژوهشگران به سراغ کارگران کشتارگاه های گوشت مرغ رفتند که هر روزه در معرض ویروس مرغها هستند . اگر این کارگران ، آمار سرطان بالاتری از بقیه مردم نداشته باشند پس احتمالا انسان در مقابل این ویروس ، ایمن است . اما متاسفانه ، کارگران این کشتارگاه ها آمار سرطان بالاتری داشتند . این کارگران شش مرتبه بیشتر از اشخاص دیگر در معرض ایجاد تومورهای مغزی هستند . شاید به این دلیل که مرغ ها در سر و صورت این کارگران  بال بال می زنند . تحقیق در مورد قصاب ها وکسانی که با بریدن گوشت مرغ سرومار دارند نیز نتایج مشابهی را در بر داشت ، به خصوص آن هایی که از دستکش استفاده نمی کنند و غالبا دستشان زخمی است .

 از طرفی ،  ویروس هرپس مرغی  در آزمایشگاه و در میمون ها نیز تولید سرطان می کند .

کشف این حقیقت از نظر سلامت جامعه بسیار مهم بود . این حقیقت که همه ما میتوانیم گرفتار این ویروس سرطان زا گردیم چون تقریبا همه ما به مقدار زیادی گوشت مرغ و تخم مرغ مصرف می کنیم  .

عجیب این که به جز سرطان ، ریسک ابتلا به بیماری های قلبی نیز در کارگران کشتارخانه ها و قصابی ها و کسانی که برای امرار معاش با گوشت در تماسند ، بالاتر از بقیه مردم است . آیا ویروس ها در ایجاد بیماری قلبی هم دخیل هستند ؟ بلی . مشخص شده که ویروس هرپس مرغی بجز سرطان می تواند موجب تحریک کلسترول به انباشته شدن در جدار عروق و ایجاد کریستال های کلسترول و گرفتگی عروق در مرغ ها نیز بشود ، یک بیماری به نام " مَرِک " در مرغ ها  . اما آیا در انسان ها هم همین اتفاق رخ می دهد ؟

پژوهشکران به جستجوی ویروس هرپس مرغی در دیواره آئورت انسان پرداختند و ....... آن را پیدا کردند . با این حال نقش ویروس ها در ایجاد بیماری قلبی انسان  ، هنوز در حد گمانه زنی است . ولی ما تابحال فکر می کردیم که تنها بعضی از مواد موجود در غذاهای حیوانی مانند آهن نوع هِم ، چربی اشباع و کلسترول و یا دیوکسین های سرطان زای موجود در گوشت پخته هستند که ریسک سرطان و بیماری های قلبی را در انسان افزایش می دهند ، ولی به ویروس ها فکر نکرده بودیم . این موضوع بسیار مهم می باشد نه تنها برای کارکنان کشتارگاه ها و سوپر مارکت ها ، بلکه برای کلیه افرادی که از گوشت مرغ و تخم مرغ استفاده می کنند .  

 ارسال به دوستان از طریق تلگرام      



  تغذیه ناسالم و نقش آن در ایجاد بیماری ها  
  مطالب بیشتر در باره سرطان
   شناخت و شرح بیماری ها     

مطالب دیگری از سایت

 





موضوع : بیماری ها، تغذیه ناسالم ، 
نشانک ها: سرطان،
پیوندها : لینک ویدئو در آپارات،









استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه مجاز می باشد
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic