Google

در این وب سایت


























تغذیه و سلامت
رژیم غذایی سالم و تاثیر آن بر سلامت و بهبود بیماری ها - نوع تغذیه و سبک زندگی است که سلامتی پایدار را به ارمغان می آورد





دکتر گرگر ( Michael Gerger ) ، پزشک متخصص تغذیه آمریکایی ، در تحقیقی اثر ضد سرطان یازده میوه مختلف  را با یکدیگر مقایسه نموده است . لیمو ترش و کرن بری دارای اثر ضد سرطانی فوق العاده قوی هستند.

راه های متعددی برای مقایسه اثرات درمانی میوه های مختلف وجود دارد ، مثلا می توان میزان مواد مغذی آن ها را با هم مقایسه کرد و یا می توان میوه ها را از نظر میزان آنتی اکسیدان ها و یا ویتامین C موجود در آنها با هم مقایسه کرد .  اگر این مقایسه را در مورد دو میوه سیب و موز که محبوب ترین میوه آمریکایی ها هستند انجام دهیم براساس میزان ویتامین C ، موز دوبرابر بیشتر از سیب ، ویتامن C دارد . ده میلی گرم ویتامین C  در یک موز وجود دارد  در حالی که  5 میلی گرم ویتامین C در یک سیب وجود دارد . ولی ویتامین ث تنها یکی از هزاران مواد مغذی است که در میوه ها و سبزیجات وجود دارد . ویتامین C موجود در سیب کمتر از نیم درصد ( .04% ) فعالیت آنتی اکسیدانی سیب را تشکیل می دهد ، به گونه ای که صد گرم سیب مقدار آنتی اکسیدانی معادل 1500 میلی گرم ویتامین ث دارد . اگر بخواهیم ارزش غذایی یک عدد سیب را با مکمل های خوراکی مقایسه کنیم باید بگوییم خوردن یک عدد سیب ، معادل است با دریافت مقدار زیادی ویتامین ث از طریق مکمل ها ، در حالیکه هیچ عوارض چانبی ناخوشایندی هم ندارد .

 در مقایسه بین سیب و موز مشخص می شود که با آنکه موز دوبرابر بیشتر از سیب  ویتامین ث دارد ولی از نظر قدرت آنتی اکسیدانی ، این سیب است که پیروز میدان است . اما این مقایسه ها با اندازه گیری قدرت این میوه ها در متوقف کردن روند اکسیداسیون در لوله آزمایش انجام گرفته است . چه خوب اگر در محیط طبیعی، قدرت فعالیت بیولوژیک ( زیستی ) این میوه ها را با هم مقایسه می کردیم . این پژوهش نیز انجام شده و برای مثال قدرت فعالیت بیولوژیک عصاره سیب چه با پوست و چه بدون پوست اندازه گیری شده و روی نمودار آمده است . عصاره سیب را درون لوله آزمایشی که سلول های سرطانی در حال رشد بودند منتقل کردند و میزان سرکوب سلول های سرطانی را در حضور عصاره سیب اندازه گیری کردند . همین کار در مورد عصاره یازده میوه دیگر انجام شد و مجموع نتایج بر روی یک نموار منقل شد . سلول های سرطانی موجود در لوله آزمایش مربوط به یک کبد سرطانی بود . نتایج بدست آمده از قدرت ضد سرطانی میوه های مختلف در این پژوهش از ضعیف به قوی به این صورت بدست آمد : آناناس ، گلابی ، پرتقال ، هلو ، موز ، گریپ فروت ، انگور قرمز ، توت فرنگی ، سیب ، لیمو ترش و کرن بری ( cranberry نوعی  میوه شبیه زغال اخته است ) .

در این پژوهش ، آناناس ، گلابی و پرتقال خواص ضد سرطان چندانی نشان ندادند .عصاره  غلیظ هلو  به میزان ده درصد از فعالیت سلول های سرطانی کاست . اما عصاره های موز و گریپ فروت ، هر کدام به میزان 40  درصد از رشد سلول های سرطانی را کاهش دادند . انگور قرمز ، توت فرنگی و سیب ، عملکرد ضد سرطانی بهتری نشان دادند و رشد سلول های سرطانی را به میزان 50 درصد کاهش دادند . اما دو میوه ای که برنده این کارزار شدند ، لیمو ترش و کرن بری بودند که عصاره هر کدام از آن ها حتی با غلظت های پایین موجب کاهش شدید رشد سلول های سرطانی شدند .  

 ارسال به دوستان از طریق تلگرام    



  مطالب بیشتر در باره سرطان
  نکات بهداشتی بیشتر   
  درمان بیماری ها با رژیم تغذیه ای    
  سبزی ها ، دانه ها و میوه ها 


مطالب دیگری از سایت








موضوع : تغذیه در درمان بیماری ها ، سبزی ها،دانه ها و میوه ها، 
نشانک ها: سرطان، نکات بهداشتی، آنتی اکسیدان ها،
پیوندها : لینک ویدئو در آپارات،




 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه مجاز می باشد
 
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو