Google

در این وب سایت


























تغذیه و سلامت
رژیم غذایی سالم و تاثیر آن بر سلامت و بهبود بیماری ها - نوع تغذیه و سبک زندگی است که سلامتی پایدار را به ارمغان می آورد




کتاب تغذیه و روغن های خوراکینام کتاب:
تغذیه و روغن‌های خوراکی 

مولف: افسانه ده باشی
ناشر : انتشارات دنیای تغذیه ( 1390 )
تعداد صفحات : 63 صفحه

دانلود کتاب " تغذیه و روغن های خوراکی " 

روغن ها از بحث انگیزترین عناصر غذایی از نظر سلامتی و بیماری زایی هستند . بویژه در جوانع امروزی که تقریبا تمام روغن خوراکی ها از روغن های صنعتی و فراوری شده هستند موضوع بیماری زا بودن روغن ها یک بحث جدی و چالش برانگیز است .
آنچه مسلم است هر نوع روغنی در برابر حرارت و نور و اکسیژن ، اکسیده شده و
رادیکال های آزاد بیماری زا ایجاد می نماید . به همین علت است که در تمام رژیم های غذایی سلامت ، از مصرف غذاهای سرخ کردنی نهی شده است . مصرف روغن های حرارت خورده ، باعث ایجاد واکنش التهابی و کمک به روند اسیدی شدن بدن می گردد . بدن برای کاهش اثرات اسیدی شدن که موجب جراحت به جدار داخلی عروق می شود ، کلسترول بیشتری تولید می کند تا با ایجاد پلاک کلسترولی از جداره عروق محافظت نماید ولی خود این پلاک های کلسترولی موجب تنگی و گرفتگی عروق و بروز سکته های قلبی و مغزی می گردند . این روند ، گوشه ای از مکانیسم بیماری زایی روغن را در بدن نشان می دهد .
البته بدن برای متابولیسم طبیعی خود احتیاج به دریافت چربی های مفید ( مانند امگا 3 ) دارد ولی روش دریافت این چربی ها باید از مسیر های سالم تری مانند مصرف گوشت ماهی بخارپز و یا استفاده از دانه های زیتون و یا کنجد و ارده کنجد باشد و مصرف روغن های فراوری شده صنعتی اصلا توصیه نمی شود . علاوه بر آنکه تقریبا تمام روغن های کارخانه ای موجود در ایران از دانه های نباتی
تراریخته ( دستکاری ژنتیکی شده ) تولید گشته اند که سلامت آن ها از نظر عدم بیماری زایی در دراز مدت هنوز مورد مناقشه محققان است .
از طرفی اکثر مواد اولیه کارخانجات روغن نباتی کشور از خارج تهیه می شود که ترکیبات و فرمولاسیون آنها نیز در همان کشورهای خارجی تعیین می گردد و با توجه به آنکه روغن های کارخانه ای عموما از مواد اولیه خود ( مانند تخم آفتابگردان ) ارزان تر هستند باور آنکه روغن بطور خالص از دانه های روغنی تهیه شده را بسیار سخت می کند . این درحالی است که پارافین خوراکی ، جزیی از صنعت ( مجاز ) غذایی است !
به هر حال کتاب تغذیه و روغن های خوراکی ، اطلاعات خوبی در مورد انواع روغن ها بدست می دهد هرچند که عوارض بیماری زایی روغن ها و یا اشاره به مافیای تجارت روغن ، بحث دیگری می طلبد که طبعا در کتاب حاضر مجال بررسی آن نبوده است .
در ادامه مطلب فهرست مطالب کتاب را مشاهده نمایید .
فهرست مطالب :

روغن آفتابگردان،
روغن زیتون،
روغن سبوس برنج،
روغن هسته انگور،
روغن نارگیل،
روغن گردو،
روغن بادام،
روغن فندق،
روغن پسته،‌
روغن تخم کدو،‌
روغن پالم،
روغن هسته پالم ( پالم کرنل )،‌
روغن کانولا ( کلزا )،‌
روغن و کره بادام زمینی،
روغن ذرت ( مازول ا)،
روغن کنجد،
روغن سویا،
روغن آووکادو،
روغن کتان،
روغن پنبه‌دانه،
روغن کره کاکائو،
مارگارین،
کره‌،
روغن حیوانی،
روغن کرمانشاهی،
روغن گوشت،
روغن کبد ماهی،
روغن کبد کوسه ماهی،
روغن ماهی،
روغن‌های نباتی هیدروژنه و روغن‌های سرخ کردنی،
روغن گلرنگ،
روغن کرچک،
آنتی اکسیدان،
آنچه باید در مورد کلسترول بدانیم،
چربی‌های اشباع شده،
چربی‌های اشباع نشده،
اسید‌های چرب ترانس،
چربی‌های هیدروژنه،
چربی‌های نسبتا هیدروژنه،
نکات مهم در انتخاب و نگهداری و مصرف روغن،
منابع.

دانلود کتاب " تغذیه و روغن های خوراکی "
  معرفی و دانلود کتاب های بیشتر
   اطلاعات کامل تر در باره روغن ها و چربی ها
  تغذیه ناسالم و نقش آن در ایجاد بیماری ها 

مطالب دیگری از سایت






موضوع : تغذیه ناسالم ، سلامت و محیط زیست، 
نشانک ها: چربی ها، معرفی کتاب، دانلود ها،
پیوندها : وبلاگ گیاه خواری،









استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه مجاز می باشد
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic