تبلیغات
تغذیه و سلامت - رابطه گیاهخواری و پیشگیری از سرطان های رایج ( سرطان سینه ، ریه ، پروستات و روده )
 

Google

در این وب سایت


























تغذیه و سلامت
رژیم غذایی سالم و تاثیر آن بر سلامت و بهبود بیماری ها - نوع تغذیه و سبک زندگی است که سلامتی پایدار را به ارمغان می آورد




 رابطه گیاهخواری و پیشگیری از سرطان
در سال 1997، انستیتو تحقیقات سرطان آمریكا یك گزارش بین‌المللی با عنوان « غذا، تغذیه و پیشگیری از سرطان : یك چشم‌اندازه جهانی » منتشر كرد. این گزارش نتایج بیش از 4500 پژوهش انجام گرفته را تحلیل كرده بود. در این مطالعه، 120 محقق و ویراستار علمی از سازمان‌های مختلف مانند سازمان بهداشت جهانی، سازمان غذا و كشاورزی سازمان ملل متحد، آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان و انستیتو ملی سرطان آمریكا حضور داشتند. این مطالعه، مورد توجه و تقدیر بسیاری از دانشمندان از سراسر جهان قرار گرفته و به ایجاد سنگ‌بنایی برای تحقیقات و آموزش در زمینه پیشگیری از سرطان، كمك كرده‌ است.
در این گزارش آمده كه 60 تا 70 درصد همه سرطان‌ها با فعال نگاه داشتن بدن و
سیگار نكشیدن و مهم‌تر از همه، پیروی از اولین توصیه تغذیه‌ای این گزارش قابل پیشگیری هستند: «رژیم غذایی عمدتا گیاهی سرشار از سبزیجات و میوه‌جات متنوع و با کمترین میزان غذاهای نشاسته ای فرآوری شده استفاده کنید.» 

در این تحقیق یك گروه 15 نفره از محققان طراز اول دنیا در حوزه تغذیه و سرطان بیش از 200 پژوهش کنترل شده موردی درباره ارتباط میان میوه، سبزی و سرطان را مورد بررسی قرار دادند. 78 درصد از این پژوهش ها نشانگر آن بود که مصرف میوه و سبزی مانند یك محافظ در برابر یك یا چند سرطان عمل می‌كند. تنها در 22 درصد مطالعات، ارتباطی مشاهده نشد. هیچ یك از پژوهش ها، افزایش احتمال ابتلا به سرطان در پی مصرف میوه و سبزی را نشان ندادند.

گزارش صندوق جهانی تحقیقات سرطان و انستیتو تحقیقات سرطان آمریكا درباره ارتباط میان رژیم‌های گیاهخواری و سرطان، اینگونه سرراست نتیجه‌گیری می کند: رژیم‌های
گیاه خواری ، احتمال بروز سرطان را كاهش می‌دهند.

تی كالین
کمپل ، مشاور ارشد علمی سابق انستیتو تحقیقات سرطان آمریكا نظرات شفافی در مورد ارتباط تغذیه با بیماری دارد. او می‌گوید:« بیشتر سرطان‌ها، بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری‌های تخریب‌كننده بدن، با بهره از رژیم گیاهخواری، به سادگی قابل پیشگیری هستند.»
در ادامه مطلب ، ارتباط آماری رژیم گیاه خواری با کاهش ریسک ابتلا به انواع سرطان ها می آید .

سرطان پستان
وقوع موارد سرطان پستان در آمریكا رشد مداوم خود را از اویل دهه 1970 آغاز كرد و هم‌اكنون به بالاترین میزان در طول تاریخ بشر رسیده است. حدود 50 هزار زن آمریكایی در سال به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می‌دهند. در چنین شرایط اسفباری، توجه بسیاری روی جنبه‌های ژنتیک این بیماری متمركز شده اما ژن BRCA-1 كه عامل استعداد ابتلا این بیماری به شمار می‌آید حداكثر عامل تنها 5 درصد از موارد این سرطان است.
انجام حركات ورزشی در كاهش احتمال بروز سرطان پستان بسیار مهم است. در واقع زنانی كه در هفته 4 ساعت ورزش ( پیاده‌روی ) می‌كنند احتمال ابتلای خود به این سرطان را 33 درصد كاهش می‌دهند. و زنانی كه بیشتر از 4 ساعت ورزش می‌كنند احتمال ابتلا به سرطان پستان را باز هم بیشتر كاهش می‌دهند.
اما معلوم شده رژیم غذایی از ورزش هم مهم‌تر است.
آنچه می دانیم :
  • میزان مرگ و میر ناشی از سرطان پستان در آمریكا: 22.4 در هر 100 هزار نفر
  • میزان مرگ و میر ناشی از سرطان در ژاپن: 6.3 در هر 100 هزار نفر
  • میزان مرگ و میر ناشی از سرطان در چین: 4.6 در هر 100 هزار نفر
علت تفاوت میان ارقام: مردم در چین و ژاپن نسبت به مردم آمریكا، میوه و سبزی بیشتری می‌خورند و در عوض محصولات حیوانی كمتری مصرف می‌كنند. آنها همچنین وزن پایین‌تری دارند، الكل كمتری می‌نوشند و بیشتر ورزش می‌كنند.
  • میزان ابتلا به سرطان سینه در میان زنان ایتالیایی كه مقدار زیادی محصولات حیوانی می‌خورند نسبت به زنانی كه محصولات حیوانی نمی‌خورند 3 برابر بیشتر است.
  • میزان ابتلا به سرطان سینه در میان زنان اروگوئه‌ای كه اغلب گوشت می‌خورند در مقایسه با زنانی كه به ندرت گوشت می‌خورند و یا اصلا نمی‌خورند، 4.2 برابر بیشتر است.
  • میزان ابتلا به سرطان سینه در میان زنان مرفه ژاپنی كه هر روز گوشت می‌خورند در مقایسه با زنان فقیرتر این كشور كه به ندرت گوشت می‌خورند و یا اصلا نمی‌خورند، 8.5 برابر بیشتر است.
  • احتمال بروز سرطان سینه در زنان بزرگسالی كه 20 کیلو اضافه وزن دارند: دو برابر
سرطان ریه
  • سرطان ریه رایج‌ترین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در سراسر جهان است
  • تلفات سالانه ناشی از سرطان ریه در آمریكا: 150 هزار نفر
  • تاثیر سیگار در وقوع سرطان ریه: بسیار زیاد تا جایی كه حتی افرادی در معرض دود سیگار قرار دارند نیز احتمال بیشتری برای ابتلا خواهند شد.
  • تاثیر مصرف مداوم سبزیجات سبز، نارنجی و زرد رنگ بر ریسک بروز سرطان ریه: كاهش 20 تا 60 درصدی.
  • بهترین سبزی با بیشترین اثر محافظتی: هویج.
  • تاثیر مصرف مقادیر زیاد سیب، موز و انگور در پیشگیری از سرطان ریه: كاهش 40 درصد ابتلا.
سرطان پروستات
سرطان پروستات رایج‌ترین سرطان در میان مردان آمریكایی است
  • خطر ابتلا به سرطان در میان مردانی كه مقادیر زیادی محصولات لبنی استفاده می‌كنند: 70 درصد افزایش
  • خطر ابتلا به سرطان در میان مردانی كه هر روز شیر سویا می‌نوشند: 70 درصد كاهش.
  • خطر ابتلا به پروستات برای مردانی كه سطح بتا كاروتن در خون آنها پایین است: 45 درصد افزایش ( بهترین منابع بتا كاروتن: هویج، سیب‌زمینی شیرین،‌ سیب‌زمینی هندی )
  • خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردانی كه رژیم غذایی آنها مملو از مواد غذایی سرشار از لیكوپن است: 45 درصد كاهش. ( بهترین منبع لیكوپن: گوجه فرنگی ) ( میزان بتاكاروتن و لیكوپن موجود در گوشت، محصولات لبنی و تخم‌مرغ: صفر )
  • خطر ابتلا به سرطان در مردانی كه سبزیجات خانواده كلم ( بروكلی، كلم بروكسل، كلم، گل‌كلم، كلم پیچ، كلم فرنگی و شلغم) استفاده می‌كنند: 41 درصد كاهش.
سرطان روده
  • تلفات سالانه ناشی از سرطان روده در آمریكا: 55 هزار نفر
  • احتمال ابتلا به سرطان روده در زنانی كه هر روز گوشت قرمز می‌خورند در مقایسه با زنانی كه كمتر از یك بار در ماه گوشت قرمز می‌خورند: 250 درصد بیشتر
  • احتمال ابتلا به سرطان روده در افرادی كه گوشت ماکیان را یك بار در هفته می‌خورند در مقایسه با كسانی كه اصلا نمی‌خورند: 55 درصد بیشتر.
  • احتمال ابتلا به سرطان روده در افرادی كه گوشت ماکیان را 4 بار در هفته می‌خورند در مقایسه با افرادی كه اصلا نمی‌خورند: 200 تا 300 برابر بیشتر
  • احتمال ابتلا به سرطان روده در افرادی كه لوبیا، نخود و یا عدس حداقل دو بار در هفته می‌خورند در مقایسه با افردی كه اصلا نمی‌خورند: 50 درصد كمتر
  • تاثیر رژیم غذایی مملو از ویتامین B و اسید فولیک بر احتمال ابتلا به سرطان روده: 75 درصد كمتر ( منابع اصلی اسید فولیك: سبزیجات برگ‌دار با رنگ سبز تیره، لوبیا و نخود )
  • آمریكایی‌هایی كه آگاهی دارند خوردن گوشت كمتر باعث كاهش ابتلا به سرطان روده می‌شود: 2 درصد
  • نسبت نرخ ابتلا به سرطان روده در سفیدپوستان آفریقای جنوبی در مقایسه با سیاهپوستان آفریقای جنوبی: 17 به 1
علت این تفاوت فاحش به نقل از مجله گوارش آمریكا: سیاهپوستان آفریقای جنوبی به دلیل مصرف نكردن چربی و پروتئین حیوانی و تفاوتی که این عامل در تخمیر باكتریایی ایجاد می کند در برابر سرطان روده تقریبا مصون هستند.

منبع:‌ کتاب Food Revolution
  مطالب بیشتر در باره سرطان
  در باره گیاه خواری 
  درمان بیماری ها با رژیم تغذیه ای

مطالب دیگری ازسایت





موضوع : تغذیه در درمان بیماری ها ، گیاه خواری، 
نشانک ها: سرطان،
پیوندها : وب سایت گیاهخواری،




یکشنبه 19 خرداد 1398 05:09 ق.ظ

What's Going down i am new to this, I stumbled upon this I've found It absolutely useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & aid different users like its helped me. Good job.
شنبه 18 خرداد 1398 12:22 ب.ظ

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours these days. I truly appreciate people like you! Take care!!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه مجاز می باشد