تبلیغات
تغذیه و سلامت - معرفی و دانلود کتاب " پژوهش چین " و یا « تردید در جایگاه اسطوره‌ای پروتئین حیوانی » - جلد اول و دوم
 

Google

در این وب سایت


























تغذیه و سلامت
رژیم غذایی سالم و تاثیر آن بر سلامت و بهبود بیماری ها - نوع تغذیه و سبک زندگی است که سلامتی پایدار را به ارمغان می آورد




 کتاب پژوهش چینکتاب پژوهش چین 

کتاب مطالعهٔ چین یا پژوهش چین ، کتابی است که در سال ۲۰۰۶ توسط پروفسور " تی. کالین کمبل " و دکتر " توماس کمبل " نوشته شده است و به بررسی رابطهٔ بین مصرف فراورده‌های حیوانی و بیماری هایی نظیر سرطان پستان، پروستات، دیابت، بیماری قلبی، چاقی، بیماری سیستم ایمنی ، پوکی استخوان و از این دست می‌پردازد. این کتاب با بیش از یک میلیون نسخه فروش از زمان چاپ تا سال 2013 یکی از مشهورترین کتاب‌های تغذیه در تاریخ آمریکا به شمار می‌رود.
این کتاب تحت عنوان « پژوهش چین » و یا « تردید در جایگاه اسطوره‌ای پروتئین حیوانی » ( راهنمای رژیم های غذایی؛ برنامه های کاهش وزن و سلامت در بلندمدت ) ، در قالب دو جلد توسط آرش حسینیان به زبان فارسی برگردانده شده است .
نام اصلی کتاب :

کتاب پژوهش چین پژوهش چین ، یک تحقیق خیلی وسیع می باشد هم از نظر مدت زمان هم از نظر تعداد افرادی که روی آن ها آزمایش شده.
مدیر اصلی این پژوهش پروفسور کمپل هست. نتیجه این تحقیقات در مورد آثار بد مصرف محصولات حیوانی بر سلامتی است. به عنوان مثال در همان اوایل کتاب در مورد سرطان‌زا بودن مصرف همزمان
پروتئین شیر ( کازئین ) و بادام زمینی در موش‌های صحرایی که سیستم بدنشان بیشترین شباهت را به انسان دارد، صحبت میشود.

بر اساس پژوهش چین ،  پرفسور کمپل میگوید که بهینه‌ترین پروتئین برای بدن انسان ، پروتئین گیاهی هست. در حقیقت آنچه که انسان را بیمار میکند نه کمبود پروتئین بلکه مصرف بیش از اندازه‌ی پروتئین حیوانی هست. این تحقیق در مورد ارتباط پروتئین حیوانی با انواع سرطان، دیابت، پوکی استخوان و ... صحبت میکند.
 کتاب پژوهش چینخود پروفسور کمپل یک گیاه خوار هست و پسر ایشان ( دکتر توماس کمبل ) هم همینطور. این دو نفر یه برنامه‌ی تلویزیونی به نام " چنگال به جای چاقو " را هم تهیه کرده اند که خیلی مورد استقبال قرار گرفته است.  
پروفسور کمپِل ، استاد تغذیه داشگاه کرنل آمریکا ،   در  کتاب " پژوهش چین "  به روش علمی و بر اساس نتایج آخرین تحقیقات و دستاوردهای علمی در دنیا در زمینه تغذیه ، چنین نتیجه گیری می کند که فراورده های حیوانی اعم از گوشت و لبنیات ، باعث بروز سرطان می شوند . این تحقیقات ، علت انواع سرطان و بسیاری از بیماری ها از قبیل دیابت و MS را مصرف بیش از حد پروتئین های حیوانی می دانند .حتی در موادی که پتانسیل ایجاد سرطان به علت فامیلی و ژنتیک وجود دارد ، تغذیه طبیعی و سالم می تواند باعث پیشگیری از سرطان شود .  

 Kempbell_Drs.JPGبخشی از مقدمه کتاب به قلم پروفسور کالین کمبل :
در این کتاب می‌خواهم تغذیه‌ درست را دوباره معنی کنم، زیرا نتایج تکان‌دهنده‌ی حاصل از چهار دهه پژوهش‌های زیستی‌پزشکی من، ازجمله یافته‌های به‌دست‌آمده از پروژه‌ی آزمایشگاهیِ ۲۷ساله ‏(‏ که توسط معتبرترین مؤسسات علمی صورت گرفته است ‏)‏، نشان می‌دهد که تغذیه‌ی درست می‌تواند زندگی شما را نجات دهد‏.‏ من حدود پنجاه سال در نظام پژوهشی آمریکا حضور داشته‌ام، در بالاترین سطوح علمی فعالیت کرده‌ام، پروژه‌های تحقیقاتی عظیمی را طراحی و رهبری کرده‌ام، و برای انتخاب پژوهش‌های شایسته‌ی دریافت بودجه تصمیم گرفته‌ام‏.‏ افزون بر اینها، حجم عظیمی از پژوهش‌های علمی را برای گزارش‌های هیئتِ متخصصان ملی ترجمه کرده‌ام‏.‏
در این کتاب بیش از ۷۵۰ منبع و مأخذ ارائه شده، که اکثرشان منابع دست‌اولِ علمی‌اند‏.‏ از میان این منابع می‌توان به صدها مقاله‌ی دانشمندانی اشاره کرد که راهکارهایی برای کاهش بیماری‌هایی همچون سرطان، بیماری قلبی، سکته، چاقی، دیابت، بیماری‌های سیستم ایمنی، پوکی استخوان،  آلزایمر ، سنگ کلیه و نابینایی ارائه کرده‌اند‏.‏
 china_study.jpegاین یافته‌ها نشان می‌دهند که رژیم غذاییِ درست، قوی‌ترین سلاحی است که برای مقابله با بیماری ها در اختیار داریم‏.‏ همچنین با این شواهد و مدارک می‌توان فهمید که چرا اطلاعاتِ نادرست بر جامعه حکم‌فرماست، ایراد شیوه‌های تحقیق کنونی درباره‌ رژیم غذایی و بیماری‌ها چیست، و چرا نحوه‌ی ترویج سلامت و برخورد ما با بیماری‌ها مشکل دارد‏.‏

 
  معرفی کتاب های بیشتر
  مطالب بیشتر در باره سرطان
مطالب بیشتر در باره پروتئین ها
  در باره گیاه خواری 
  تغذیه ناسالم و نقش آن در ایجاد بیماری ها  

مطالب دیگری از سایت


آیا با رژیم غذایی گیاهی دچار کمبود پروتئین می شویم ؟ نظر پزشکانی که خود گیاه خوارند .
روش تهیه سه سالاد دلپذیر و مغذی گیاهی همراه با روش تهیه سس های آن ها
شناخت پروتئین ها و اسیدهای آمینه - مکمل های گیاهی پروتئین برای ورزشکاران
یک اسموتی خوشمزه گیاهی و سرشار از پروتئین
مزایای رژیم‌های سرشار از پروتئین گیاهی چیست؟
منابع غذایی پروتئین ها و مقدار پروتئین در آن ها
چگونگی پروتئین‌سازی در داخل سلول بر اساس فرامین ژن ها
عوارض مصرف بیش از اندازه پروتئین چیست؟ میزان نیاز روزانه بدن به پروتئین چقدر است ؟
پروتئین ها و اسیدهای آمینه را بشناسیم






موضوع : تغذیه ناسالم ، گیاه خواری، 
نشانک ها: معرفی کتاب، پروتئین ها، سرطان، دانلود ها، پزشکان گیاه خوار،
پیوندها :




یکشنبه 19 خرداد 1398 05:08 ق.ظ

magnificent put up, very informative. I ponder why the other specialists of this sector don't notice this. You must continue your writing. I am sure, you have a great readers' base already!
شنبه 18 خرداد 1398 12:22 ب.ظ

This is the perfect web site for everyone who hopes to understand this topic. You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really would want to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic that has been written about for many years. Great stuff, just great!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع و لینک به صفحه مربوطه مجاز می باشد